Кадър БулфотоКметът на Ново село разказа как са хванали мъжа, който

...
Кадър БулфотоКметът на Ново село разказа как са хванали мъжа, който
Коментари Харесай

Кметът на Ново село за убийството на англичанката: Два дни никой не я беше виждал, не отговаряше и на телефона си

Кадър Булфото

Кметът на Ново село описа по какъв начин са хванали мъжа, който лиши живота на англичанка. Убийството на 60-годишната жена потресе всички в селото. Късно нощес по случая е арестуван 35-годишен мъж.

Жената живеела сама в Ново село от към 8 години. В продължение на два дни никой не я видял. Не отговаряла и на телефона си.

" Така изпратихме двама англичани да видят какво става с нея, които сварват там чужд мъж, който при типа им побягва през дворовете ", сподели пред националната телевизия кметът на Ново село Христо Христов.

Жената е открита мъртва в селскостопанска сграда. На място идват екипи на полицията, а локални поданици провеждат обход.

В градината имало стартират ров с две лопати в него.

" Започнахме обход на околните до пътя къщи, навързахме някои неща и търсейки дядо Георги, който си мислехме, че може да познава това лице, опитният контрольор незабавно разбра, че дядо Георги има посетители ", споделя кметът на Ново село.

Мъжът е арестуван и по неофициална информация е направил признания за убийството. Версиите за жестоката покруса край Велико Търново занапред ще се обясняват. Разследването по случая продължава.

Арестуваният е от Горна Оряховица, оповестява бТВ. 

Първо в селото се усъмнила пощенската служителка – съгласно нея се случвало нещо обезпокоително с дамата, откакто в продължение на през целия ден не съумяла да се свърже с нея по телефона.

Жената уведомила кмета, а той – районния служител на реда, написа " Флагман ".бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР